Våra köpvillkor

PRISER

Alla våra priser är angivna i SEK och inkluderar moms. Fraktkostnader är inte inkluderad i priset, utan läggs till som en extra avgift. Samtliga priser kan komma att förändras.

Var god observera att eftersom lagret delas med den faktiska butiken, kan det hända att vår webshop inte alltid hinner uppdateras med rätt produkttillgänglighet. Därav kan din vara kommas att behöva beställas vilket medför en längre leveranstid.

KORT OCH FAKTURABETALNING

Det är möjligt att betala med kreditkort, Swish eller Klarna. Vi accepterar Visa, American Express och Mastercard.

Priserna är angivna i SEK och inkluderar moms. Fraktkostnader är inte inkluderat i priset, utan läggs till som en extra avgift.

LEVERANSER

Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. Vi kan leverera våra produkter över hela världen.

Inrikes leveranser kostar 69 SEK. Det tar vanligtvis mellan 3-5 arbetsdagar för ditt paket att fraktas. Vi kan dock ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under transport. Paket hämtas ut på Ert lokala postkontor, eller körs hem till dörren, medtag legitimation vid upphämtning. Var god observera att paket som inte hämtats inom 14 dagar, kommer att returneras till StureOptikern AB. Din vara skickas med Best Transport.

Utrikes fraktkostnad ligger på 2-400kr och det tar vanligtvis 5 – 10 arbetsdagar för paketet att fraktas. Vi kan dock ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Paket som skickas med DHL express, levereras hem till dig. Om du inte är hemma vid leveranstillfället, lämnas paketet ut från Ert lokala postkontor. Var god observera att paket som ej hämtats inom 14 dagar kommer att returneras till StureOptikern AB.

ALTERNATIVET ’HÄMTAS I BUTIK’

Väljer Ni alternativet ”Hämta i butik” under leveransalternativ när Ni lägger er order, kan Ni efter att Ni har fått er leveransbekräftelse, komma in till butiken och hämta Er order. Det är viktigt att Ni vid avhämtning medtar giltig legitimation.

RETURPOLICY

När du handlar i vår webshop har du alltid 7 dagars öppet köp/bytesrätt efter mottagen vara.

Alla beställningar som gjorts på StureOptikerns webshop levereras med en StureOptikern sigill. För att retur ska godkännas ska sigillen vara intakt och sitta kvar på samma plats på varan. Kvittot/leveranssedel måste alltid vara med vid en retur. Vi kan komma att neka din retur om vi anser att solglas/båge är repad eller ej intakt.

Vid retur returneras också originalkartong/fodral som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan.

Kontakta oss innan du skickar din retur. Returer som ej registrerats innan via mail: webshop@stureoptikern.se kan komma att returneras åter till kund.

Du kan även välja att lämna tillbaka din vara i butiken på Grev Turegatan 9.

FRÅGOR OCH SVAR

 Vid frågor maila webshop@stureoptikern.se eller ring oss på 08-6115500.