Din syn

Som enda optiker i Stockholm kan vi hjälpa dig med ditt synfel på det sätt du föredrar: glasögon, kontaktlinser eller en synkorrigerande operation. Vi hjälper dig att välja den lösning som passar din livsstil och dina synbehov bäst.

Synundersökning

Vi erbjuder flera olika undersökningar. Från en traditionell glasögonundersökning, till en utökad ögonhälsokontroll eller undersökning för kontaktlinser eller synkorrigerande operation. Du bokar enkelt din tid direkt här på hemsidan.

Synkorrigerande operation

Att slippa glasögon och linser helt är en fantastisk frihet för dig med en aktiv livsstil. Vi gör undersökning inför ögonlaser eller linsbyte på plats i butiken. Operationerna utförs sedan av Memira Eyecenters erfarna läkare på en av deras kliniker. Memira är ledande i norra Europa inom synkorrigerande kirurgi och gör 1000-tals operationer varje månad.

Särskilda synbehov och ögonsjukdomar

Om du har speciella synbehov eller om vi hittar något som vi anser kräver en bedömning av läkare får du snabb hjälp av Memira Eyecenters erfarna ögonläkare, ögonkirurger och ortoptister.

Glasögon

Vi är specialister på att hitta de glasögon som kombinerar bästa möjliga synkorrigering med en design som passar din stil. Genom vårt täta samarbete med ett flertal ledande varumärke kan vi ge dig bågar som du inte hittar någon annanstans och som i vissa fall är helt unika just för dig.

Kontaktlinser

Om du föredrar kontaktlinser eller vill använda kontaktlinser ibland gör vi en undersökning anpassad för det. Vi hjälper dig sedan att hitta rätt kontaktlinstyp bland ledande varumärken. När du behöver påfyllning av linserna, kan du enkelt beställa här på hemsidan eller bara slå oss en signal.